Terugstuurbeleid

De medicijnen die wij aanbieden zijn over het algemeen hetzelfde als hun tegenhangers. We garanderen dat ze dezelfde chemische samenstelling en hetzelfde therapeutische effect hebben.

Als u niet tevreden bent met het effect van ons medicijn, neem dan contact met ons op en vertel ons over het probleem. (Contact) We sturen het gevraagde retouradres en zodra onze klantenservice het geretourneerde product heeft ontvangen, starten we het terugbetalingsproces.

Voordat u contact met ons opneemt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste dosis van het product heeft ingenomen en de gebruiksaanwijzing heeft gevolgd. Houd er rekening mee dat vet voedsel en alcohol die worden geconsumeerd voordat u de tablet inneemt, de effecten ervan vertragen.

Als het product niet op tijd wordt geleverd (levering duurt 10-17 dagen, er kan nog 5 dagen vertraging zijn door een douane-inspectie), kunt u contact opnemen met onze klantenservice (Contact) en uw recht op terugbetaling aanvragen. In dit geval wordt het volledige bedrag dat eerder op uw creditcard is betaald, teruggestort. Het terugbetalingsproces duurt meestal 5 tot 7 werkdagen, waarna de terugbetaling op uw bankrekening wordt bijgeschreven.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop