Medische Disclaimer

LET OP

Deze website is alleen bedoeld om basisinformatie te verstrekken. Premium Rx Pharmaceuticals is een Indiase online apotheek, het is niet ontworpen of bedoeld om medisch advies, professionele diagnose, mening, behandeling of vergoedingsdiensten te bieden voor medische afspraken of behandelingen. We streven ernaar om onze klanten het product tegen een echte prijs aan te bieden. We maken geen aanspraak op enige vorm van eigendomsgarantie of impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, en zelfs sommige van onze functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, leveranciers, dealers, sponsors, licentiegevers en dergelijke zullen geen garantie.

Deze site is een lokale standaard als het gaat om het aanbieden van goede gezondheidszorg op internet. We hebben u de gecertificeerde faciliteit gegeven, inclusief het productiebedrijf, een gekwalificeerde apotheker om u goede farmaceutische zorg te geven met de informatie die bij het product wordt geleverd.

We werken eraan om ervoor te zorgen dat de productinformatie correct is, maar soms kunnen fabrikanten hun ingrediëntenlijst wijzigen. De verpakking en materialen van het product kunnen meer informatie en/of informatie bevatten die anders is dan op onze website is weergegeven. Om deze redenen, als u niet vertrouwt op de gepresenteerde informatie, maar altijd de informatie, waarschuwingen en instructies leest voordat u een product gebruikt of consumeert. Daarom wordt deze informatie vaak gepresenteerd in beknopte of geaggregeerde vorm.

Alle inhoud en informatie op deze site is niet bedoeld als medisch advies. Het is een uitwisseling van kennis en informatie over onderzoek. Deze site moedigt u aan om uw servicebeslissing te nemen op basis van uw getrainde servicepersoneel. Het wordt aanbevolen dat u uw arts raadpleegt voordat u een product koopt. De inhoud op deze website is uitsluitend bedoeld ter referentie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van artsen, apothekers of andere bevoegde gezondheidswerkers. De informatie en claims met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Verder zijn wij niet verantwoordelijk voor de juistheid, inhoud of beschikbaarheid van informatie, zoals sites die linken naar of van de site van derden die niet aan ons zijn gelieerd. We moedigen discretie aan wanneer u op internet surft om onze online diensten of die van een andere persoon door te geven of te gebruiken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, naleving van het auteursrecht, wettigheid of fatsoen van materiaal dat op sites van derden wordt gevonden. We kunnen geen ononderbroken toegang garanderen tot deze website of de websites waarnaar deze linkt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die voortvloeit uit het verlies van gebruik van deze informatie. Alle links op deze site zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en voor het gemak. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor de gelinkte websites of voor de daarin opgenomen informatie. Een link is geen goedkeuring van een site, het verwijst niet naar een specifieke website of zelfs een gebrek aan goedkeuring.

Deze website is niet verantwoordelijk voor de adviezen, informatie, producten of diensten die u via deze website ontvangt. De gebruiker aanvaardt uitdrukkelijk dat het gebruik van deze site op eigen risico is. Noch wij, noch onze gelieerde ondernemingen, noch onze werknemers, bestuursleden of werknemers, agenten, externe contentproviders (“leveranciers”), verkopers (“verkopers”), sponsors (“sponsors”), licentiehouders (“Licentiehouders”) “of soortgelijke (“partners” gecombineerd) garanderen dat de website ononderbroken of foutloos zal zijn. We bieden of garanderen niet de resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van deze website, of met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of tijdigheid van informatie, inhoud, diensten of goederen die via de site worden aangeboden.

De medicijnen die op onze website worden vermeld, zijn een alternatief of vervanging voor het medicijn dat door het bedrijf op de markt wordt gebracht. Het Amerikaanse generieke merk wordt alleen genoemd in het geadverteerde product voor de kennis – of informatie – van potentiële klanten. Het mag niet worden uitgelegd of begrepen dat de site bedoeld is om reclame te maken voor het Amerikaanse medicijn of dat de site enige connectie of link heeft met de fabrikanten of distributeurs van de Amerikaanse merken. Verder zijn de site en zijn eigenaren niet verantwoordelijk voor het gebruik of de werking van de op de site genoemde medicijnen.

Premiumrxdrugs is niet van plan het Amerikaanse merk voor medicijnen te gebruiken omdat de site geen Amerikaanse medicijnen verkoopt aan zijn potentiële klanten. Het gaat veeleer om het delen van kennis en informatie die al openbaar is en die geen invloed heeft op het merk dat ze gebruiken voor medicijnen van het Amerikaanse merk.

Farmacoerezione.com moedigt u aan om uw zorgbeslissing te nemen op basis van uw onderzoek en in samenwerking met uw gekwalificeerd en geregistreerd zorgpersoneel. Deze informatie mag niet worden gebruikt voor zelfdiagnose of om een ​​gezondheidsprobleem of ziekte te behandelen. Neem onmiddellijk contact op met uw zorgverzekeraar als u vermoedt dat u een medisch probleem heeft. Vermijd online consulten en diagnoses. Gebruikers van deze site worden aangemoedigd om hun zorgverlener te raadplegen alvorens beslissingen te nemen over hun gezondheid.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop